Ortadoğu Vakfı Stajyer/Bursiyerler Arıyor!

Ortadoğu Vakfı tarafından Türkiye’de lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimine devam eden uluslararası öğrencilere yönelik staj programı düzenlenmektedir.

Staj programı, Kuzey Afrika ve Ortadoğu* coğrafyasından ülkemize eğitim almak için gelen lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki öğrencilere yöneliktir. Staj programı, bölüm ve enstitü ayırt etmeksizin tüm uluslararası öğrencilere açıktır.
Stajyer/bursiyerlerden, eğitimleri süresince Ortadoğu Vakfı’nda yürütülen çalışmalarda aktif bir şekilde yer almaları beklenmektedir. Stajyer/Bursiyerler; bilgi notu ve katılım notu hazırlama, raporlama, literatür taraması, basın takibi, ve toplantı organizasyonu gibi alanlarda temel eğitim ve uygulamalı eğitim alacaklardır.
Staj programı süresince stajyer/bursiyerlerimize aylık burs sağlanacaktır.
Staj programı, Ortadoğu Vakfı Ankara merkez ofisinde düzenlenecektir. Kabul alan öğrenciler, staj süresince kalacakları yeri temin etmekten kendileri sorumludurlar.
Katılım talepleri, web sitesinde yer alan form doldurulmak suretiyle alınacaktır. Başvuru için gönderilen e-posta mesajları kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.
Son başvuru tarihi: 30 Eylül 2018

*Suudi Arabistan, Moritanya, Suriye, Irak, Katar, Ürdün, Lübnan, Filistin, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Kuveyt, Bahreyn, Yemen, Mısır, Tunus, Cezayir, Libya, Sudan, Fas