Suriye Seminerleri Duyurusu

Ortadoğu Vakfı, 2018 Bahar döneminde “Suriye Seminerleri” programını gerçekleştirecektir. Programa Türkiye’nin farklı illerinden, üniversitelerin lisans 3. ve 4. Sınıf öğrencileri, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ve ayrıca değişik sektör ve kurumlarda çalışan konu ile ilgili kişiler katılabilecektir. Seminer Programı 7 Nisan – 5 Mayıs 2018 tarihleri arasında Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Hamamönü ofisinde düzenlenecektir.

Suriye Seminerleri programı, Suriye tarihi, etnik ve dini yapısı, dış politikası ve BAAS Partisi vb. konulu derslerden oluşmaktadır. Dersler Ortadoğu uzmanları ve üniversite öğretim üyeleri tarafından verilecektir.

Başvurular 28 Mart – 3 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, başvuru sonuçları Ortadoğu Vakfı web sitesinden 5 Nisan 2018 tarihinde ilan edilecektir.

“Ortadoğu Vakfı Suriye Seminerleri” programına katılım ücretsizdir. Programa katılacak olan öğrencilerin ulaşım, konaklama ve diğer masraflarını kendilerinin karşılaması gerekmektedir.

Seminere %80 devam zorunluluğu vardır. Derslere %80 katılım sağlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.

Seminer dersleri YTB Hamamönü binasında gerçekleştirilecektir.

Dersler Cumartesi günleri 10:30 – 12:00 ve 12:30 – 14:00 saatlerinde gerçekleştirilecektir.

SURİYE SEMİNERLERİ TAKVİMİ

TARİHSAATDERS ADI